Om oss – About us

Harbak Gård i Åfjord kommune driver husdyrhold og jordbruk samt gårdsturisme. Gården eies og drives av Elvar Harbak, som tok over gårdsdrifta sist på 1970-tallet. Gården kom i familiens eie i 1948, så i dag er det 2.- og 3.- og 4.generasjon som bor på gården. Da Elvar og Rita overtok drifta, var det mink og melkekyr på gården. Videre har vi holdt griser, kaniner, kalkuner og kyllinger før vi startet med sau mot sluttet av 90-tallet. Sauene var i mange år hovedproduksjonen i husdyrholdet. I dag har vi en flok på 20 ammekyr av rasen hereford, omtrent 70 vinterfôra sauer av rasene gammelnorsk spæl, norsk kvit sau og grå trøndersau, samt en gjeng grisefine tryner med krøll på halen. I tillegg finnes tre hester, to katter, kaniner, ender, gjess og verdens fineste gårdshund.

I 2005 begynte vi å renovere gårdens tidligere driftsbygninger og har nå ti boenheter for utleie på gården. Vi tilbyr både overnatting, båt og fryseri for de fiskeinteresserte!

Hos oss kan du overnatte i en av gårdens tidligere driftsbygninger, dra på fisketur på havet i en av våre båter, ta beina fatt til fiskevannet på Harbaksfjellet, prøve deg på buldring (egnet både for nybegynnere og erfarne klatrere), se på dyra – eller bare puste inn den friske sjølufta, beundre den ville naturen og kjenne vinden i håret…
Vi ønsker å drive bærekraftig, og vi jobber stadig med å utvikle gården basert på de forutsetningene som ligger til rette, her på verdens ende. En liten gårdsbutikk er under utvikling.

Ta kontakt:

elvar@harbak.info

Tlf: 932 53 240

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s