Overnatting

Vi har 8 leiligheter i varierende størrelse. Alle leilighetene er tidligere driftsbygninger på gården, blant annet stabbur, garasje og fjøs. Bilder kommer! 

SKURET
S1, S5: 80kvm, 6 sengeplasser/3 soverom
S2, S3, S4: 56 kvm, 4 sengeplasser/2 soverom

Leilighetene i «Skuret» har utsikt mot sjøen og Stokken i sørvest. Romslig overbygd inngangsparti til hver leilighet. Åpen entré/gang med klesskap, bad med dusj, toalett og vask, to soverom med to senger og to klesskap på hvert rom, og åpen stue- og kjøkkenløsning. Alle leilighetene er utstyrt med komfyr med fire plater, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap med fryserom, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og TV, samt alt nødvendig kjøkkenutstyr, kopper og kar. Leilighet S1 og S5 har fått nytt kjøkken, og ekstra soverom. S5 fikk også et større oppholdsrom med ekstra sittegruppe i «vindusrommet».

 

RAUDHUSET
P6 – 60 kvm. inkl. loft, 6 sengeplasser/soverom + loft

Raudhuset (Rødhuset) er et koselig lite hus med torvtak, som ligger litt tilbaketruket på gården. Huset inneholder bad med dusj og toalett, et loft med fire senger, nybygd soverom med to senger og åpen stue- og kjøkkenløsning. Huset er utstyrt med komfyr med fire plater, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap med fryserom, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og TV, samt alt nødvendig kjøkkenutstyr, kopper og kar. I forbindelse med påbygg (soverom) ble det også et fint inngangsparti med plass til oppbevaring til yttertøy og utsyr.

 

GARASJEN
G7 – 124 kvm., 8 sengeplasser/4 soverom

Garasjen er stor og luftig, med panoramautsikt mot sjøen. Huset inneholder en entré med klesskap, fire soverom med to senger og to klesskap på hvert soverom, et romslig bad med dusj, toalett og vask, åpen stue- og kjøkkenløsning samt et ekstra oppholdsrom med store vindusflater og utsikt mot havet. Det er også et ekstra toalett med inngang fra utsiden, ved inngangen. Inngangspartiet er praktisk med overbygd med tak og levegger, med god plass til ytterklær og utstyr som kan være utendørs. Huset er utstyrt med komfyr med fire plater, vannkoker, kaffetrakter, kjøle-/fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og TV, samt alt nødvendig kjøkkenutstyr, kopper og kar.

Garasjen er stor og romslig og har mange ganger blitt brukt til selskaper som dåp, bursdager, juleselskap og andre tilstelninger.

 

BURET
B8 – 30 kvm. inkl. loft, 2 sengeplasser/loft

Buret (Stabburet) er et veldig koselig og ganske lite hus – perfekt for to! Huset har beholdt noe av det «gammeldagse» preget med den gamle loftstrappa, baderomsdøra og perlestaff på veggene. Du kommer rett inn på kjøkkenet fra ytterdøra, som er åpent inn til stua. I stua er en sofa og et lite spisebord. På loftet er det to senger og en kommode, og god gulvplass. På det lille badet er det dusj, toalett og vask. Huset er utstyrt med komfyr med fire plater, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, mikrobølgeovn og TV, samt alt nødvendig kjøkkenutstyr, kopper og kar. Ikke oppvaskmaskin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s